5 szelfi, ami közvetlen a szereplők halála előtt készült

2017.01.06. 18:50

loading...

Sohasem tudhatjuk, melyik kép lesz rólunk az utolsó. Most nem szelfi-baleseteket láthatsz, hanem olyan fotókat, amelyek pillanatokkal egy váratlan tragédia előtt készültek el.

Sohasem tudhatjuk, melyik kép lesz rólunk az utolsó. Az alábbiak összeállításban nem szelfi-baleseteket láthattok, hanem olyan utolsó képeket, amelyek pillanatokkal egy váratlan tragédia előtt készültek el.

1. Mohammed Shaar

A bejrúti Mohammed Shaar utolsó fényképe egy vidám baráti társaságot ábrázol. A képen piros pulóvert viselő, szemüveges fiúval alig néhány perccel a szelfi elkészítése után végzett egy autóba rejtett bomba. A fiatal fiú másnap belehalt a sérüléseibe. Tiszteletére több száz fiatal vonult fel azon a helyen, ahol Mohammed életét vesztette.

ac43512615185014.jpg

2. Gary Slok

A 15 éves Gary Slok azelőtt készítette el az alábbi szelfit édesanyjával, hogy az MH17-es járatszámú Malajziába tartó gép felszállt volna. Mint ismeretes, a repülőgépet Kelet-Ukrajna felett lelőtték. A balesetben mind a 283 utas és a 15 fős személyzet is odaveszett. A holland fiú nyaralni ment volna a szüleivel, ha nem következik be a katasztrófa.

d1620b06a3185014.jpg

3. A Beas folyói tragédia

2014-ben 24 kiránduló fiatalt sodort el a Beas folyó vize Indiában, amikor figyelmeztetés nélkül kinyitották a folyó egyik zsilipét, és a víz másodpercek alatt több métert emelkedett. Az áldozatok mindannyian mérnökhallgatók voltak, akik egy buszos kiránduláson vettek részt. A csoportos szelfin szereplő fiatalok közül többen odavesztek a tragikus balesetben.

bc9015fa60185015.jpg

4. Colette Moreno

A 26 éves Colette Moreno éppen a saját lánybúcsúztatójára tartott, amikor autóbalesetet szenvedett, csupán néhány pillanattal azután, hogy egy barátnőjével közös fotót posztolt az interneten. Természetesen nem vezetés közben: Colette az anyósülésen volt, és a barátnője vezetett, amikor előzés közben összeütköztek egy másik autóval. Colette barátnője könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, de a menyasszony nem volt ilyen szerencsés: a kórházban belehalt a sérüléseibe.

64df6a9636185015.jpg

5. Jenni Rivera

Jenni Rivera, a népszerű amerikai énekes mindössze 43 éves volt, amikor életét vesztette egy tragikus repülőgép-balesetben. Az énekesnő sminkese a felszállás előtt még készített egy utolsó szelfit, amelyet a következő szöveggel posztoltak az interneten: "Készüljetek, nagy buli lesz!" Rivera éppen egy újabb koncert helyszínére igyekezett, amikor lezuhant a magánrepülőgépe. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

fe90b619a3185015.jpg

loading...

Sok ismerősöd értékelné, ha megosztanád velük amit olvastál!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Gyönyörű lány, igaz? Nézd meg jobban! Észreveszed a hibát?

 • Látod a rejtett embert ezen az 1880-as képen?

 • Percről percre

 • Ez a fejtörő annyira egyszerű… az emberek 99%-a mégsem tudja megfejteni!

 • Az emberek 80%-a nem ismerné fel a képen látható hölgyet! Pedig az egyik legnagyobb filmcsillag! De ki Ő, és kik a többiek?

 • Fehérre festette körmét, majd mielőtt megszáradt volna elővett még egy színt! A végeredmény több mint szenzációs!

 • Első pillantásra éppen úgy néz ki, mint egy fiatal nő. De a második pillantásnál már látod, hogy ő egy igazi hős.

 • Kóla és tej? Az egyik leglátványosabb kísérlet amit láttam! Ettől nem jön meg az étvágyad!

 • Miről árulkodnak testünk jelzései? 9 dolog, amiről eddig valószínűleg nem tudtál…