7 jel, hogy már nem szereted párodat

2016.11.19. 09:17

loading...

Eljön az az idő, amikor az érzések eltűnnek.

És vannak jelek, melyek arra utalnak, hogy már nem szeretjük párunkat.

Ezekre érdemes odafigyelni, és nem hazudni saját magunknak.

04b1b01c27091718.jpg

Az elválás nem egyszerű, mégis jó választás lehet.

Érzéseinket nem tudjuk irányítani, hiszen ilyen a szerelembe esés, és az elhidegülés is.

Vannak jelek, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy már nem szeretjük társunkat.

Minden olyan szép volt, aztán titokban elsettenkedik, jönnek az érzelmi hullámvölgyek, és szépen lassan teljesen elválnak útjaink. Ez néha annyira alattomosan történik, hogy észre sem vesszük.

 

 

A térben elválás gyakran felfedi a valóságot, és árulkodik a kapcsolat érzelmi szintjéről, és ez fájdalmas, amikor szembesülünk vele. Amikor képesek vagyunk élvezni a szabadságot, mert párunkat nem tudhatjuk a közelünkben, és a találkozás már nem hoz fellángolást.

 

Egy hosszú nap után jobban esik egyedül lenni, mint párunkkal. Egyeseknek több időre van szükségük, mint másoknak. Ez normális lehet. De ha tényleg megtaláltuk az igazit, akkor a találkozás semmi esetre sem jelenthet terhet, csakis kikapcsolódást, megnyugvást. Ilyen, amikor élvezzük például azt, hogy párunk mellett elalszunk.

 

Három héten belül nagy esküvőre vagyunk hivatalosak, és úgy érezzük, hogy nélküle szívesebben mennénk… Normális lehet, ha nem párunkkal megyünk el minden kisebb rendezvényre, de…

Ez a jel sajnos egyértelmű. Amikor nem tudjuk a jövőnket párunkkal elképzelni reális keretek között, akkor bizony már nem szeretjük.

 

Jaj. Mit is beszélek.. Öntudatlanul múlt időben beszélünk párunkról. Barátainknak már csak a múlt időben történt jó dolgokról tudunk beszélni vele kapcsolatban. Ebben az esetben tudatalattink mondja ki helyettünk, ami a valóság, hogy már nem szeretjük párunkat.

 

Mi volt régen? Amint találkoztunk mindent elmondtunk, akár jó vagy rossz hírről legyen szó. Már inkább barátainknak mondjuk el ezeket. Bármennyire is szeretnénk, ez a kapcsolat nem működik.

 

Régen, amikor megjelent telefonunkon tőle az üzenet hevesen vert a szívünk, de ez megváltozott. Akár előfordulhat, hogy nem érzünk semmit, esetleg bosszant, amikor ő üzen. Bármennyire is szeretnénk azt gondolni, ez a kapcsolat bizony nem működik.

 

Amikor ezt a cikket végigolvastuk, csak hallgatunk, és tulajdonképpen semmi meglepőt nem találtunk az írásban, szinte minden pontban magunkra ismertünk. Ki kell mondani, hogy már nem szeretjük párunkat. Amikor a szeretet még pislákol, akkor ki lehet szorítani a rossz gondolatokat, és nem akarjuk vagy még nem tudjuk beismerni. De mélyen legbelül pontosan tudjuk, szembe kell néznünk magunkkal, érzéseinkkel, és véget kell vetni ennek a kapcsolatnak.

loading...

Mi a véleményed erről a cikkről? Oszd meg bátran a nagyvilággal!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Gyönyörű lány, igaz? Nézd meg jobban! Észreveszed a hibát?

 • Látod a rejtett embert ezen az 1880-as képen?

 • Percről percre

 • Ez a fejtörő annyira egyszerű… az emberek 99%-a mégsem tudja megfejteni!

 • Az emberek 80%-a nem ismerné fel a képen látható hölgyet! Pedig az egyik legnagyobb filmcsillag! De ki Ő, és kik a többiek?

 • Fehérre festette körmét, majd mielőtt megszáradt volna elővett még egy színt! A végeredmény több mint szenzációs!

 • Első pillantásra éppen úgy néz ki, mint egy fiatal nő. De a második pillantásnál már látod, hogy ő egy igazi hős.

 • Kóla és tej? Az egyik leglátványosabb kísérlet amit láttam! Ettől nem jön meg az étvágyad!

 • Miről árulkodnak testünk jelzései? 9 dolog, amiről eddig valószínűleg nem tudtál…