9 jel, hogy párkapcsolatod bajban van és lépned kell!

2016.11.18. 15:27

loading...

Természetesen a nagy szerelem alábbhagy egy idő után. De partnerednek továbbra is fel kellene ismernie a szikrát, a varázst több év után is. Ha soha nem mondja mennyire értékel, azt jelenti, hogy már túl biztos benned. Ez nem tűnik túl nagy problémának, pedig mégis az.

 

Ha tartasz attól, például, hogy elmond a véleményed vagy preferenciád bármivel kapcsolatban, akkor gáz van. Egy jó kapcsolatban azt kell érezni, hogy önmagunk lehetünk, nem pedig, hogy a másiknak megfeleljünk. Ha ez nem így van, nem fogjuk tudni jól érezni magunkat ebben a párkapcsolatban.

 

Sokszor a szeretet fenntartása arról is szól, hogy apró dolgokat megteszünk egymásért. Kedves üzenetek, apró figyelmes ajándék, akkor mikor tudod a másik rossz passzban van. Ezzel azt mutatjuk, hogy gondolunk a másikra, még ha nem is vagyunk együtt.

 

Látod, hogy nem érdeklődik, nem figyel amikor a véleményedet osztod meg vagy a napodat meséled. Teljes időpocsékolás. Ha te meghallgatod őt és megérted egy rossz nap után a legkevesebb, hogy ezt viszonozza.

94599ae364152721.jpg

Fontos, hogy önmagad tudj lenni, és a kommunikációdban is érezd, hogy szabad vagy. Ne kelljen átfogalmazni a mondandódat, hogy a másiknak tetszen. Nem tudsz teljesen őszinte lenni a másikkal. Bár ezen lehet dolgozni, de nem szabad figyelmen kívül hagyni.

 

Amennyibeb ez sűrűn fordul elő, jó ha egy lépést teszel hátra és megvizsgálod, mi is történik veletek. Átmeneti állapotról van szó, ami külső tényezők hatására áll éppen fent, vagy ez az általános állapot?

 

Egy jó párkapcsolat kompromisszumokat és erőfeszítéséket követel. Mindkét félnek azonos mennyiségű energiákat kell belefektetni. Mert, ha te teszel bele mindent, akkor sajnos az a helyzet, hogy anyukája kissé elferdített és megszépített változatává váltál.

 

A párod feladata, hogy könnyítsen a bizonytalanságodon ne pedig erősítse azt. Ha miatta megkérdőjelezed, hogy elég vonzó vagy-e vagy elég jó, az probléma. Egy jó kapcsolatban a legjobbat hozzák ki a partnerek egymásból, ezzel önbizalmat erősítve. Ha ez nem így van, nem becsülnek eléggé és jobb nem benne maradni ebben a kapcsolatban, mert romboló ereje van.

 

Valójában nincs szükséged ezeket elolvasni, hogy tudjad ki akarsz-e lépni egy kapcsolatból. Ha ezt elolvastad nagy a valószínűsége, hogy megerősítésre vársz. Bár már tudod, hogy ki kellene lépned a kapcsolatodból, de keresed azt a megfogható indokot, ami erre erőt ad.

Ne felejtsd, a boldogsághoz mindenkinek joga van.

Neked is!

loading...

Mi a véleményed erről a cikkről? Oszd meg bátran a nagyvilággal!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Így néz ki most Gáspár Bea – Sokat hízott

 • 18 agyafúrt személy, aki bármilyen helyzetben képes feltalálni magát

 • Percről percre

 • A műanyag bilincsek 12 kevésbé ismert felhasználási módja, amire nem gondoltál volna!

 • 16 meglepő fénykép közönséges élelmiszerekről, mielőtt még feldolgozták volna

 • El ne dobd a szakadt harisnyát! Ezeket a trükköket ismerned kell!

 • 21 legrosszabb szakember akit valaha láttam

 • Így változtak a Harry Potter szereplői az elmúlt évek során!

 • 10 érdekes dolog, amit szexinek látnak a különböző országokban