Amilyen bugyit hordasz olyan vagy az ágyban!

2016.11.19. 09:08

loading...

Van, hogy az első randin, van, hogy a tizediken, általában persze a harmadokon vagy a negyediken, de előbb-utóbb sor kerül arra is, hogy a nőt egy szál alsóneműben lásd. Mit üzen számodra a bugyi, ami a legtitokzatosabb részét takarja?

 

Szexi, csipkés tanga

Hoppá, ez a csaj pontosan tudta, hogyan fog végződni az este, gyakorlatilag biztosra ment. Szeretné azt a benyomást kelteni, mintha mindennap hasonló alsónemű volna rajta, de ez az azért az esetek 99 százalékában nem így van.

A lényeg, hogy titokzatos szexistennőnek akar tűnni, és minden bizonnyal direkt a te kedvedért – értékeld tehát az erőfeszítéseket, a tanga rendkívül kényelmetlen viselet (képzeld csak el, hogy mindig egy kötél van a lábaid között). 

 

Boxeralsó

Minden csaj szekrényében van pár boxeralsó: van, hogy a volt pasijától vagy az öccsétől maradt rá, mindenesetre a lányok kedvelik a műfajt, mert roppantmód kényelmes.

Ha a randira készült így, akkor benne van a pakliban, hogy az ideális program számára a sörözés, dumálgatás és egy Batman-film közös megtekintése. Igyekszik jól kinézni a kedvedért, de nem az a csipkés kombinés alkat: értékeld, hogy valószínűleg nem játssza meg magát.

 

Vicces, feliratos bugyi

Talán már te is kavartál olyan csajjal, akinek komolytalan figurák/minták, vicces rajzfilmkarakterek és pikírt poénok figyeltek a hátsóján, és hirtelen nem tudtad, hogy sírj-e vagy nevess, amikor megláttad azokat.

Valószínűleg nincs kifinomult ízlése a nőnek, de legalább humorral azért megáldotta a sors… máskülönben miért várná el tőled, hogy szex közben a hátsóján lévő feliratokat olvasgasd?

Nagymama-bugyi

Ne ítélkezz rögtön, a könyvet még nem ismered attól, hogy láttad a borítót. Lehet, hogy fantasztikus vagina van a nagyibugyi alatt, és maga csaj is remek arc hozzá.

A nagymama-bugyi két dolgot sejtet: ezt a nőt nem nagyon érdekli, hogy mi van rajta, vagy pedig épp nem ért rá nagymosást végezni – és hát lássuk be, mindkét esetre volt már példa a te életedben is, ugye?

Francia bugyi

Kényelmes, meleg, mégis csinos viselet. Nem vág a popsiba, nem csúszkál, ráadásul előnyös színben mutatja a combokat és a hasat is.

Valószínűleg egy talpraesett, jópofa csaj hord ilyesmit, aki nem akarja különösebben túlbonyolítani a dolgokat. Randira valószínűleg egy fekete vagy piros verziót fog választani.

Bármi, amit ki kell gombolnod

Úgy tűnik, egy francia csajszival akadtál össze: legalábbis olyannal, aki élt már Párizs környékén, ahol az ilyesfajta típusú alsó nagy divat.

A másik lehetőség: egy különleges lányról van szó, aki szereti az izgalmas megoldásokat. De lehet, hogy mindkét opció él…

A gumírozott popsileszorító

Ezt a fajta különleges kiegészítőt, amelyet alakformáló fehérneműként is szokás emlegetni, a Bridget Jones-filmből ismerhetitek. Tudjátok, amikor Bridget azon agyal, hogy szexi tangát húzzon-e, vagy inkább gumírozott popsileszorítót, mi elég hervasztóan néz ki.

A dilemmát az okozza, hogy ha szexi tangát húz, talán el se jut a döntő pillanatig, ha azonban az alakformáló förmedvényt választja, akkor az a döntő pillanatot offolhatja. Nehéz kérdések ezek, mindenesetre ha a nőn ilyesmi van, akkor még nem számított arra, hogy közel kerültök egymáshoz, és bizonyára rengeteget szorong a teste miatt. Segíts, hogy ellazuljon!

loading...

Mi a véleményed erről a cikkről? Oszd meg bátran a nagyvilággal!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Gyönyörű lány, igaz? Nézd meg jobban! Észreveszed a hibát?

 • Látod a rejtett embert ezen az 1880-as képen?

 • Percről percre

 • Ez a fejtörő annyira egyszerű… az emberek 99%-a mégsem tudja megfejteni!

 • Az emberek 80%-a nem ismerné fel a képen látható hölgyet! Pedig az egyik legnagyobb filmcsillag! De ki Ő, és kik a többiek?

 • Fehérre festette körmét, majd mielőtt megszáradt volna elővett még egy színt! A végeredmény több mint szenzációs!

 • Első pillantásra éppen úgy néz ki, mint egy fiatal nő. De a második pillantásnál már látod, hogy ő egy igazi hős.

 • Kóla és tej? Az egyik leglátványosabb kísérlet amit láttam! Ettől nem jön meg az étvágyad!

 • Miről árulkodnak testünk jelzései? 9 dolog, amiről eddig valószínűleg nem tudtál…