Valaki elszívja az energiádat? Derítsd ki az igazságot és tanuld meg, hogy miként védekezhetsz ez ellen!

2017.01.07. 17:45

loading...

Lehet, hogy eddig nem hallottál ilyesmiről, de igenis léteznek olyan emberek, akik abból táplálkoznak, hogy másokat lefárasztanak, és elveszik az életerejüket. Őket energiavámpíroknak szokás nevezni, akik legtöbbször belül kiüresednek, és szükségük van valaki más életkedvére, hogy ezt az űrt képesek legyenek betölteni.

6152f8e724174521.jpg

Ezekre a személyekre a boldogtalanság, a félelem, a kétségbeesés jellemző, és mentségükre szolgáljon, anélkül lopják el mások energiáit, hogy tudatában lennének a dolognak. De a végeredmény ugyanaz, hiszen akiktől elszívják az életkedvet, fáradtnak, kimerültnek érzik magukat, és hiába érzékelik, hogy a másik emberrel valami nincs rendben, és megpróbálnak segíteni neki, ez nem egy járható út, hiszen megváltoztatni sosem lehet az energiavámpírt.

Akkor miként lehet kivédeni ezt? A legfontosabb dolog, hogy megértsük: nem tartozunk senkinek elszámolással!

Meg kell tanulni azt, hogy ha tudatosan úgy viselkedünk, hogy az a másik személy észrevegye, hogy képtelen tőlünk energiát szívni, akkor erre rájön, többé nem fog próbálkozni, és másik „áldozatot” fog keresni.

Rá kell jönnünk, hogy az energiavámpírnak nem tartozunk semmivel, így ezzel már nagyfokú védelmi pajzsot generálunk, amit nem tud majd áttörni az illető.

Mikor eldöntöttük, hogy megálljt parancsolunk, és többé nem engedünk egy lépést sem, akkor érdemes még a következő védelmi eszközöket bevetni.

Például, ha szembe találkozunk az energiafaló személlyel, tegyük karba a kezünket, ha ülünk, a lábainkat is. Ez egy önvédelmi testhelyzet, amely az energiamezőnket is megóvja.

Egy másik megoldás: tegyük a jobb kezünket a köldökünk fölé, majd ezután a bal kezünket is tegyük a jobbra. Ez is megvéd az energialopástól.

Képzeljünk egy üveggömböt, amelynek belsejében vagyunk. Ezzel a védőburokkal az energiáinkat is biztonságban tudhatjuk.

Ha ezeket a módszereket kipróbáljuk, meg fogunk lepődni, hogy mennyire hatásosak az energiavámpírokkal szemben, akik rövid időn belül meghátrálnak, és lezárják a beszélgetést, hiszen amikor megérzik, hogy érzelmileg eltávolodtál tőlük, megszakítják a kommunikációt.

Ezek a technikák csak abban az esetben működnek, ha legbelül, mi magunk is erősen elhatározzuk, hogy többé nem engedünk az energiarablóknak, hiszen a mi életünket, a mi életerőnket nem veheti el senki tőlünk.

loading...

A cikk végére értél. Mi a véleményed róla? Oszd meg!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Gyönyörű lány, igaz? Nézd meg jobban! Észreveszed a hibát?

 • Látod a rejtett embert ezen az 1880-as képen?

 • Percről percre

 • Ez a fejtörő annyira egyszerű… az emberek 99%-a mégsem tudja megfejteni!

 • Az emberek 80%-a nem ismerné fel a képen látható hölgyet! Pedig az egyik legnagyobb filmcsillag! De ki Ő, és kik a többiek?

 • Fehérre festette körmét, majd mielőtt megszáradt volna elővett még egy színt! A végeredmény több mint szenzációs!

 • Első pillantásra éppen úgy néz ki, mint egy fiatal nő. De a második pillantásnál már látod, hogy ő egy igazi hős.

 • Kóla és tej? Az egyik leglátványosabb kísérlet amit láttam! Ettől nem jön meg az étvágyad!

 • Miről árulkodnak testünk jelzései? 9 dolog, amiről eddig valószínűleg nem tudtál…